Resultaat 11 - 20 (van 32)

• Nu ook thuis beter leren computeren via de Bibliotheek Bekijk details

31 januari 2022

Wil je handiger worden met de computer, tablet en smartphone? Volg dan gratis online SeniorWeb-cursussen. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 cursussen. Ze zijn er voor iedereen, jong en oud, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

• Start project Taalmaatjes Bekijk details

31 januari 2022

Als taalmaatje kun jij het verschil maken in iemands leven. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week geef je iemand de kans om zijn of haar Nederlandse taal te verbeteren in de praktijk.

• Wat is kunstmatige intelligentie? Bekijk details

24 januari 2022

Robot-grasmaaiers, zelfrijdende auto's, robots in de zorg en de chatbot van de klantenservice: allemaal maken ze gebruik van kunstmatige intelligentie. Hoe werkt dit en hoe ingrijpend is deze technologie?

• Als taalvrijwilliger maak jij het verschil Bekijk details

17 november 2021

Vind je het leuk om met taal en met mensen te werken? En beschik je over inlevingsvermogen en geduld? Met jouw hulp kunnen anderen meedoen in de maatschappij. Samen voor elkaar!

• Nieuw: Bliksem! Bekijk details

30 september 2021

Bliksem is een digitaal interactief verhaal voor kinderen. Boi wil weerman worden, net als zijn vader. Het liefst wil hij zelf bliksem maken, maar dat is nog niet zo makkelijk. Log in met je bibliotheekaccount om het verhaal te bekijken.

• Met deep fake kun je worden wie je wil Bekijk details

20 september 2021

In een deepfake-video kun je iemand iets laten zeggen wat diegene niet daadwerkelijk heeft gezegd. Hoe weet je dan nog wat echt en wat nep is?

• Podcasts over boeken en lezen Bekijk details

5 augustus 2021

Koptelefoon in de aanslag? Want behalve een luisterboek gaat er natuurlijk niets boven een boekenpodcast. We zetten wat interessante podcasts voor je op een rij. Over lezen, luisteren, boeken en bibliotheken.

• Hoe? Zo! Mediawijs Bekijk details

26 juli 2021

Kinderen en jongeren vanaf 10 jaar kunnen op een leuke, slimme en veilige manier gebruik maken van (sociale) media. Hoe? Zo: met een quiz en heel veel filmpjes boordevol weetjes en tips!

• Gezocht: Jongeren tussen de 18-24 jaar Bekijk details

7 juli 2021

Ben jij tussen de 18 en 24 jaar en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van de (online) Bibliotheek? Meld je dan aan voor een pizza-ontwerpsessie en krijg een half jaarabonnement t.w.v. € 32,50 cadeau.

• Voor iedereen onder de 18: Boek 'n Trip Bekijk details

29 juni 2021

Deze zomer hebben we een speciale actie voor alle lezers tot 18 jaar: Boek 'n Trip. Probeer deze zomer 10 e-books en 10 luisterboeken! Gratis, ook als je geen lid bent.

Paginanavigatie