Professionals Educatie

Kinderopvang

Werk je in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of voorschoolse instelling?

Bekijk ons aanbod voor de kinderopvang

Basisonderwijs

Werk je in het basisonderwijs? Kijk wat wij je te bieden hebben voor de groep en voor jouw eigen professionele ontwikkeling.

Bekijk ons aanbod voor het basisonderwijs

Nieuws en tips

 • Nieuwe prijzen aanbod educatie

  Voor het nieuwe schooljaar zijn wij genoodzaakt om onze prijzen te verhogen. Ons aanbod was verre van kostendekkend en dat is niet meer houdbaar (onder andere door de inflatie). Desondanks hebben wij onze...

  15 juni 2023

 • Onze voorleeskampioen: Fem Huizinga

  Fem Huizinga van basisschool De Fontein in Houten heeft donderdag 23 maart in Vianen de regionale voorleeswedstrijd gewonnen. Regiokampioen Fem gaat door naar de provinciale finale.

  28 maart 2023

 • Prentenboeken voor een kind met autisme

  Niet alle prentenboeken steken logisch genoeg in elkaar voor kinderen met een stoornis uit het autistisch spectrum. Deze prentenboeken kun je goed proberen met jouw kleuter.

  14 maart 2023

 • Kwestie van Lezen

  Kwestie van Lezen is een serie brochures met achtergronden en praktische tips voor pedagogisch medewerkers, leerkrachten en docenten. Over voorlezen, lezen en het vergroten van leesplezier en leesmotivatie.

  10 januari 2023

 • Toneellezen

  Toneellezen of theaterlezen is een aanpak voor kinderen die lezen niet makkelijk vinden. De overzichtslijst is uitgebreid met nieuwe boeken om toneellezen te oefenen.

  30 augustus 2022

Mediawijsheid

Ben je op zoek naar lesmateriaal op het gebied van mediawijsheid? Wij hebben de belangrijkste bronnen voor je bij elkaar gezet. Aangevuld met tips over onder meer programmeren, veilig online gaan en (sociale) media.

Naar Mediawijsheid - lesmateriaal en meer