Groepsabonnement

Voor scholen en instellingen heeft de Bibliotheek het groepsabonnement. Hiermee kunt u uw groep geregeld voorzien van nieuwe en aantrekkelijke boeken en gebruik maken van andere producten en diensten van de Bibliotheek.

Kinderen kunnen al vanaf heel jonge leeftijd spelenderwijs genieten van boeken en taal. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met de baby en voor de taalontwikkeling van het kind.

Een omgeving die rijk is aan boeken stimuleert het lezen. Als kinderen kunnen beschikken over leuke, spannende en actuele boeken worden het vaak vanzelf enthousiaste lezers.

De Bibliotheek Lek & IJssel wil graag bijdragen aan het creëren van een goede en inspirerende leesomgeving in de groep. Met een groepsabonnement kunt u uw leerlingen geregeld voorzien van nieuwe en aantrekkelijke boeken. Wilt u gedurende een bepaalde periode een aantal boeken rond een thema lenen, dan kunt u deze zelf uit de reguliere bibliotheekcollectie zoeken. U kunt hierbij tijdens de openingstijden uiteraard advies krijgen van de medewerkers van de Bibliotheek.

Met dit abonnement kunt u gratis reserveren in alle vestigingen van Bibliotheek Lek & IJssel en gratis dvd´s lenen. Via Mijn menu op deze website kunt u bekijken hoeveel u heeft geleend en wanneer de leenperiode eindigt. Uw lenernummer en uw pincode (voor schoolpassen altijd 0101) verschaffen u toegang tot de gegevens.

Neem een groepsabonnement

  • Een groepsabonnement kost € 63,50 per jaar.
    Vanaf 1 maart 2017 is het groepsabonnement 'boetevrij'; we berekenen geen te-laat-geld meer.
  • Betalen kan via een incassomachtiging of een acceptgirokaart
  • Per school of instelling kunt u zo veel abonnementen afsluiten als u wilt
  • Per abonnement kunt u maximaal 15 artikelen tegelijk lenen
  • De leentermijn is 6 weken

U kunt een abonnement aanvragen via dit formulier.