Middenbouw - groep 4,5,6

Doe een boekensushi, pas creatieve schrijfopdrachten toe bij een boek en ontdek welke gedichten verstopt zijn in de Poëzietas. Ken jij Het Geheim van de Bieb, wint Team Bibliotheek het van Team Google en vind jij jouw weg in de MediaJungle?

Hier vind je een overzicht van ons educatief aanbod voor groep 4, 5 en 6 van de basisschool. Uitleg nodig? Bekijk de video Bibliotheeklessen bestellen.

Leesbevordering

Groep 4

Groep 5

Groep 6: 

Digitale vaardigheden

Groep 4

Groep 5

Groep 6

Voor leerkrachten en het hele team

In onze webinars maak je kennis met de nieuwste boeken en ontdek je handige werkvormen die je direct kunt inzetten in jouw groep. Heb je vragen over het opbouwen of uitbouwen van jouw schoolbibliotheek? Wij helpen je graag!

Bekijk ons aanbod voor leerkrachten

  • Groepsabonnement

    Wil je jouw groep geregeld voorzien van nieuwe en aantrekkelijke boeken? En gebruik maken van andere producten en diensten van de Bibliotheek?

    Neem een groepsabonnement >

  • Nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? En over leesbevordering en digitale vaardigheden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief Educatie 4-12 jaar.

    Meld je aan >


Heb je vragen?

Liesbeth, Ilona en Laura helpen je graag. Als lees- en mediaconsulent 4-18 jaar zijn zij de aangewezen personen om al je vragen te beantwoorden. Of stuur een e-mail naar ons algemene adres: educatie@bibliotheeklekijssel.nl.