Resultaat 11 - 20 (van 258)

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

wo 23 jan

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 24 jan

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

vr 25 jan

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Schrijfcafé IJsselstein Bekijk details

Groep schrijvende dames aan tafel in de Bibliotheek Van 10:30 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor iedereen die graag wil schrijven. Deze maand laten we ons inspireren door de schilderijen van Lisette Tielle. Ze komt er zelf over vertellen.

• Expositie Bieb onder Water Bekijk details

12 januari 2019 t/m 22 februari 2019 | de Bibliotheek Vianen

In tijden van oorlog je land onder water zetten, het is een typische Nederlandse vinding. Deze expositie neemt je mee terug in de tijd van het ‘rampjaar’ 1672. Voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis.

12 jan t/m 22 feb

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 28 jan