Vestigingen gesloten, activiteiten geannuleerd

De regering heeft de landelijke maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan aangescherpt.
Wij volgen die op:

• Al onze vestigingen zijn gesloten.
  • Al onze activiteiten zijn geannuleerd.

Resultaat 11 - 20 (van 291)

• Taalpunt Leerdam Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Advies en uitleg over welke taalactiviteiten en cursussen bij jou passen.

di 31 mrt

• Taalinloop Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 31 mrt

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Pret met boek en app Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD | Voorlezen is leuk, maar je kunt het nóg leuker maken. Bekijk en ontdek het boek eens samen via een digitaal boek. Kom het met jouw ukkie uitproberen. Voor alle (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 2 t/m 4 jaar.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Pret met boek en app Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Start cursus Klik & Tik Vianen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Vianen