Resultaat 11 - 20 (van 163)

• Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Woon je in IJsselstein en kun je hulp gebruiken bij je belastingaangifte op de computer? Kom naar dit gratis inloopspreekuur. Aanmelden is niet nodig, bekijk wel vooraf de meeneemlijst.

do 28 mrt

• AppLab Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | de Bibliotheek IJsselstein

In de Media Ukkie Dagen helpen onze media/leesadviseurs je graag op weg met interessante en leuke tips over apps, websites, tablets. Zo maak je een spetterende DigiStart voor en samen met je kind.

vr 29 mrt

• Robots voor Ukkies Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Maak in de Media Ukkie Dagen kennis met minirobots en zet op een speelse manier je eerste stappen in het programmeren van robots. Voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

vr 29 mrt

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Schrijfcafé IJsselstein Bekijk details

Groep schrijvende dames aan tafel in de Bibliotheek Van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Schrijf je graag? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Wil je in contact komen met jezelf en andere schrijvers? Kom naar het Schrijfcafé.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 01 apr

• Taalinloop Houten Bekijk details