Resultaat 11 - 20 (van 20)

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Speeltuin Kloosterplantsoen, IJsselstein

Een zomer vol verhalen! In de schoolvakantie komen we elke woensdagmiddag voorlezen in Speeltuin Kloosterplantsoen.

wo 05 aug

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD | Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

vr 07 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

za 08 aug

wo 12 aug

za 15 aug

• Op vakantie met BIP het leesmonster Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek IJsselstein

Voorlezen in de Bibliotheek en een leuke taalactiviteit. Voor kinderen van 2-8 jaar.

wo 19 aug

wo 19 aug