Heel Nederland Leest

Lees jij mee? Haal het gratis boek op!

Dit jaar lezen we Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het ligt vanaf 1 november voor je klaar bij de bieb! 

Iedereen die interesse heeft in dit boek, lid of geen lid, krijgt dit boek cadeau* en kan het ophalen in een van onze vestigingen Leerdam, Vianen, Ameide, Meerkerk, Lexmond, Houten-Centrum of IJsselstein. Haal jouw gratis boek snel op, want op=op.

*klanten die (nog) geen lid van de Bibliotheek zijn, krijgen het boek cadeau in ruil voor het registreren van hun naam en e-mailadres, zodat we na afloop het effect van de campagne kunnen meten.

Surinaams/Nederlandse avond in IJsselstein


Annejet van der Zijl Cadeau van de Bibliotheek

Sonny Boy van Annejet van der Zijl

Levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de WO II onderduikers in huis nemen.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annejet van der Zijl


Annet Huizing Nederland Leest Junior

Het Pungelhuis van Annet Huizing

Ole (13) hoort voor het eerst over zijn opa als die overlijdt. Waarom heeft Ole’s vader nooit over hem verteld? Met zijn nieuwe vriendin Anastazja ontdekt Ole langzaamaan wat er vroeger gebeurd is. Vanaf ca. 11 jaar.

Bekijk dit boek


Andere titels van Annet Huizing


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


E-books van Annejet van der Zijl

Luisterboeken van Annejet van der Zijl