Gezocht: Jongeren tussen de 18-24 jaar

Gepubliceerd op: 7 juli 2021 11:45

Ben jij tussen de 18 en 24 jaar en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van de (online) Bibliotheek? Meld je dan aan voor een pizza-ontwerpsessie en krijg een half jaarabonnement t.w.v. € 32,50 cadeau.

Social Learning Platform

De Bibliotheek wil samen met jou onderzoeken hoe we een online- en offline plek kunnen realiseren waar jij en jouw vrienden elkaar kunnen ontmoeten én waar jij je kunt blijven ontwikkelen. 

Brainstormen met pizza

Ontmoet leeftijdgenoten en brainstorm samen met ons, onder het genot van een pizza, hoe de Bibliotheek van de toekomst eruit moet zien. Een leuke en gezellige avond, die ook nog goed is voor je CV. Want je laat hiermee jouw maatschappelijke betrokkenheid zien. 

Half jaar gratis lid & cadeaubon t.w.v. 20 euro

Als dank voor jouw deelname krijg je een cadeaubon van 20 euro én een half jaar lidmaatschap van ons cadeau. Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot meer dan 50.000 e-books, meer dan 5.000 luisterboeken en veel interessante online trainingen en cursussen. Bijvoorbeeld om je sollicitatie skills op te krikken.

Doe je mee?

Stuur een e-mail naar l.lammertink@alignmenthouse.nl met daarin jouw telefoonnummer. Zij neemt contact met je op om een datum te prikken. Na afloop van de pizza-ontwerpsessie ontvang je van ons een link om jouw gratis lidmaatschap te activeren. 

Ja, ik doe mee!