Lees & Ontmoet in IJsselstein

21 juni 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek

Ben je geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

Elke 3e dinsdag van de maand is er van 10.00 - 12.00 uur een Lees & Ontmoet in de Bibliotheek IJsselstein. Gespreksleider is Wilma Trompetter. 

Vooraf aanmelden

In verband met Corona is aanmelden verplicht. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen.

Stuur een e-mail aan wilmatrompetter@gmail.com.

Wat is het?

In een interview met Lysette Verwegen in het Zenderstreeknieuws van 2 maart 2016 vertelt gespreksleider Wilma Trompetter hierover: “Iedereen neemt iets mee wat interessant is om te lezen en te delen. Een artikel uit de krant, een column of een gedicht of zelfs een oud spreekwoord. Het mag humoristisch, maatschappelijk of serieus zijn; alles kan. Iedereen mag er wat over zeggen. Felle discussies worden het niet, want dat wordt in goede banen geleid. De gesprekken zijn vooral ontspannen, leerzaam en verrassend in een gezellige sfeer.”
Catrien Corstens, in 2016 organisator vanuit de Bibliotheek: “Het is juist een uitwisseling en luisteren naar elkaar. Zo komen de verhalen, herinneringen en ervaringen op tafel. Dat is zo leuk. Het is een goed gesprek over meer dan het weer.”