Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Woon je in IJsselstein en kun je hulp gebruiken bij je belastingaangifte op de computer? Van 2 maart t/m 6 april kun je hiervoor terecht op het belastingspreekuur van Stichting Pulse. Alleen op afspraak.

di 02 mrt

• Mama & Papa CafĂ©: gezonde voeding Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Online

Voor ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Wat is gezonde voeding? En hoe maak je van eten weer een feestje? Met fruit-quiz!

vr 05 mrt

di 09 mrt