Vestigingen gesloten, activiteiten geannuleerd

De regering heeft de landelijke maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan aangescherpt.
Wij volgen die op:

• Al onze vestigingen zijn gesloten.
  • Al onze activiteiten zijn geannuleerd.

Resultaat 1 - 10 (van 291)

• Muziek onder woorden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Houten-Schoneveld

GEANNULEERD | Twee verrassende voorstellingen voor kinderen, met muziek van leerlingen van het Houtens Muziek Collectief. Kom naar Wijkcentrum Schoneveld en ontdek hoe muziek en verhalen elkaar versterken.

• Schrijfcafé IJsselstein Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Schrijf je graag? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Wil je in contact komen met jezelf en andere schrijvers? Kom naar het Schrijfcafé.

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 30 mrt

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

ma 30 mrt

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Digitaal inloopspreekuur Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 13:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Voor al je vragen over digitale middelen.

• Taalcafé Leerdam Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gezellig samenkomen en oefenen met Nederlands spreken en begrijpen. Voor alle taalniveau's.