Resultaat 1 - 10 (van 176)

• Lees & Ontmoet Bekijk details

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek Van 10:00 tot 12:00 | IJsselstein, Bibliotheek IJsselstein

Ben je geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Lees & Ontmoet Bekijk details

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek Van 10:30 tot 12:00 | Vianen, Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 21 mrt

• Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Woon je in IJsselstein en kun je hulp gebruiken bij je belastingaangifte op de computer? Kom naar dit gratis inloopspreekuur. Aanmelden is niet nodig, bekijk wel vooraf de meeneemlijst.

do 21 mrt

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details