Resultaat 1 - 10 (van 318)

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

do 23 mei

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Schrijfcafé IJsselstein Bekijk details

Groep schrijvende dames aan tafel in de Bibliotheek Van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Schrijf je graag? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Wil je in contact komen met jezelf en andere schrijvers? Kom naar het Schrijfcafé.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 27 mei

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

ma 27 mei

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek IJsselstein

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• Aandacht voor het einde Bekijk details

17 mei 2019 t/m 28 mei 2019 | de Bibliotheek Vianen

Rondom Nationale Dag 'Aandacht voor Sterven' vind je in de Bibliotheek boeken en informatie over waardig leven en sterven. Proxima Terminale zorg en Hospice Vianen komen naar de Bibliotheek om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

17 mei t/m 28 mei