Vestigingen gesloten, activiteiten geannuleerd

De regering heeft de landelijke maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan aangescherpt.
Wij volgen die op:

• Al onze vestigingen zijn gesloten.
  • Al onze activiteiten zijn geannuleerd.

Resultaat 31 - 40 (van 291)

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

ma 06 apr

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 06 apr

• Taalcafé Leerdam Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gezellig samenkomen en oefenen met Nederlands spreken en begrijpen. Voor alle taalniveau's.

• Taalpunt Leerdam Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Advies en uitleg over welke taalactiviteiten en cursussen bij jou passen.

• Workshop ‘Uitspraak van het Nederlands’ Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD | Korte workshop met logopediste Annelies de Klerk. Voor volwassenen met Nederlands als tweede taal (NT2’ers), die willen oefenen met luisteren, uitspraak en stemgebruik. Gratis toegang.

• Taalinloop Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Papa & mamacafé Hoef en Haag Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | De keuken van Hoef en Haag, Lekstraat 38, 4125 TD Hoef en Haag

GEANNULEERD | Tijdens de Media Ukkie Dagen komt de Bibliotheek naar deze ontmoetingsplek voor ouders in Hoef & Haag. Het thema is: Pret met boek en app.