Resultaat 31 - 40 (van 241)

• Zing Nederlands met me Bekijk details

Van 19:15 tot 20:15 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Hou je van zingen? En spreek je Nederlands of wil je de taal juist leren? Kom dan naar deze feestelijke editie van de Taalinloop en zing mee.

ma 09 sep

• Brievenwasserette Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Een open inloop voor schrijvers van officiƫle brieven. Schrijfcoaches en taalambassadeurs helpen om lastige brieven om te zetten in begrijpelijke taal.

• Verhalen in alle talen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Spreek je thuis Frans, Papiamento, Arabisch, Tingrya of Turks? Of wellicht Utregs? Kijk wanneer we voorlezen in jouw taal en kom samen met je kind luisteren naar mooie verhalen. Voor kinderen van 0-6 jaar.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Zing Nederlands met me Bekijk details

Van 19:45 tot 20:45 | de Bibliotheek IJsselstein

Hou je van zingen? En spreek je Nederlands of wil je die taal juist leren? Kom naar deze feestelijke editie van de Taalinloop en zing mee.

• Taalinloop | Spelen met Taal Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vianen

Feestelijke Taalinloop met taalspelletjes. Voor iedereen die wil oefenen met de Nederlandse taal.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Verhalen in alle talen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Voorleesfeest 'De kleine walvis' Bekijk details

De kleine walvis - Vind het boek in onze catalogus Van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 2-4 jaar, met hun ouders.

do 12 sep

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

do 12 sep