Nieuws Vianen

Resultaat 1 - 10 (van 15)

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Wie zet jij in het licht?

29 november 2018

Kom langs en hang een kerstgedachte voor jouw dierbare in onze Joris' Kerstboom.

Bekijk details van Wie zet jij in het licht?

• Openingstijden rond de feestdagen

27 november 2018

Kom je langs in december? Check onze aangepaste openingstijden rond Kerst en Nieuwjaar.

Bekijk details van Openingstijden rond de feestdagen

• Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

2 november 2018

Rijnbrink @Work zoekt bibliotheekmedewerkers voor bibliotheken in de regio Lek & IJssel. Het gaat om een flexteam-functie met wisselende werktijden en -plekken.

Bekijk details van Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Stem nu op het Geheugenkabinet

17 oktober 2018

Het Geheugenkabinet is de plek om alles te vinden en te vragen over het geheugen van leuke thema’s zoals het ‘fit houden’ van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Met jouw stem help je mee dit in Vianen te realiseren.

Bekijk details van Stem nu op het Geheugenkabinet

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• BoekStart-coach bij het consultatiebureau

18 april 2018

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau in Vianen kennismaken met de BoekStart-coach.

Bekijk details van BoekStart-coach bij het consultatiebureau

• Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

12 maart 2018

Fit4School, al 3 jaar actief in IJsselstein, gaat nu ook in Vianen huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching geven in de Bibliotheek.

Bekijk details van Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

11 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat u ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!