Nieuws Vianen

Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Opening Praattafel Vianen

5 augustus 2019

In de Week van de Alfabetisering gaat in Vianen de Praattafel van start. De eerste Praattafel wordt vrijdag 13 september feestelijk geopend door wethouder Kamstra.

Bekijk details van Opening Praattafel Vianen

• Openingstijden zomervakantie

1 juli 2019

Naar de bibliotheek in de zomervakantie? Je bent van harte welkom! Houd wel rekening met aangepaste openingstijden in Houten-Schoneveld. De Bibliotheekpunten in de scholen zijn gesloten.

Bekijk details van Openingstijden zomervakantie

• Vind jij de Gouden Wikkel?

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?

• Lekker lang lezen in de vakantie

6 juni 2019

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Nieuw: BoekStart Pret

29 mei 2019

Vanaf 19 juni is er elke maand BoekStart Pret, voor dreumesen en peuters samen met hun ouders. Kom samen met je kind zingen, spelen, bewegen en luisteren naar verhalen. Geniet van het samen bezig zijn en ontdek wat je kind spelenderwijs leert.

Bekijk details van Nieuw: BoekStart Pret

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Taalvrijwilligers gezocht voor de Praattafel

18 april 2019

We zoeken vrijwilligers voor de Praattafel van het Taalhuis in de Bibliotheek. Iets voor jou?

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht voor de Praattafel

• Dianthe wint Viaanse Voorleeswedstrijd

7 februari 2019

Dianthe Markies van Basisschool De Wegwijzer heeft vandaag de Viaanse voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaat door naar de regiofinale, ook in Vianen.

Bekijk details van Dianthe wint Viaanse Voorleeswedstrijd

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiƫren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek