Nieuws Vianen

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Taalvrijwilligers gezocht voor de Praattafel

18 april 2019

We zoeken vrijwilligers voor de Praattafel van het Taalhuis in de Bibliotheek. Iets voor jou?

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht voor de Praattafel

• Hulp bij belastingaangifte

25 februari 2019

Vind je het lastig om online je belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Dianthe wint Viaanse Voorleeswedstrijd

7 februari 2019

Dianthe Markies van Basisschool De Wegwijzer heeft vandaag de Viaanse voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaat door naar de regiofinale, ook in Vianen.

Bekijk details van Dianthe wint Viaanse Voorleeswedstrijd

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Stem nu op het Geheugenkabinet

17 oktober 2018

Het Geheugenkabinet is de plek om alles te vinden en te vragen over het geheugen van leuke thema’s zoals het ‘fit houden’ van je geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Met jouw stem help je mee dit in Vianen te realiseren.

Bekijk details van Stem nu op het Geheugenkabinet

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• BoekStart-coach bij het consultatiebureau

18 april 2018

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau in Vianen kennismaken met de BoekStart-coach.

Bekijk details van BoekStart-coach bij het consultatiebureau

• Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

12 maart 2018

Fit4School, al 3 jaar actief in IJsselstein, gaat nu ook in Vianen huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching geven in de Bibliotheek.

Bekijk details van Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek