Wat wil jíj dat wij kopen?

Denk mee, bouw mee aan de collectie van jouw Bibliotheek

Wil je zelf bepalen welke boeken en dvd's er in de Bibliotheek komen? Dat kan bij de Bibliotheek Lek & IJssel. De Bibliotheek is niet alleen voor, maar ook van iedereen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen kan meedoen door het invullen en verzenden van het wensenformulier. Wij hopen dat je ons verrast en inspireert met originele keuzes, oude of nieuwe titels. Op het formulier is ruimte voor toelichting of vragen.

Goed om te weten

• Je hoeft geen titels van bestsellers op te geven; daarvan kopen we al meerdere exemplaren
  • Informatieve boeken schaffen wij aan tot maximaal HBO-niveau; boeken van een hoger niveau kun je meestal reserveren uit de provinciale collectie
  • Wij kopen wel Engelstalige boeken, maar geen boeken in het Frans, Duits of een andere vreemde taal
  • Oudere titels zijn in sommige gevallen niet meer te koop.