Week van de Opvoeding

Gepubliceerd op: 24 september 2019 14:00

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Het thema is 'Hand in hand'.

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders, kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente.

Week van de Opvoeding in IJsselstein

In de Bibliotheek IJsselstein:

• woensdag 9 oktober 20.00 - 21.45 uur
    Gedrag anders bekeken. Interactieve avond met Linda van Zwieten van Huisje300, voor ouders van kinderen van 0 - 10 jaar.
  • donderdag 10 oktober 20.00 - 21.45 uur
    WIFI-generatie. Interactieve avond met Ivo Wouters van Media & Maatschappij, voor ouders van kinderen van 6 - 12 jaar.

Gratis toegang, wel graag aanmelden via j.iljas@stichting-pulse.nl.

Week van de Opvoeding in Houten

In de Bibliotheek Houten-Centrum:

• dinsdag 8 oktober 10.00 – 10.45 uur
    Taal en muziek gaan hand in hand. Een vrolijke ochtend met Christianne Maurer van Houtens Muziekcollectief, voor ouders met hun baby, peuter of kleuter.

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum, vanaf zaterdag 28 september.

Week van de Opvoeding in Vianen

Wij zijn te gast in de keuken van Hoef en Haag, bij het allereerste Papa & Mamacafé in dit nieuwe dorp:

• woensdag 9 oktober 10.00 - 11.00 uur
    Papa & Mamacafé Hoef en Haag
    Kom plezier maken met prentenboeken, ontdek hoe je kind taal leert.
    Voor ouders met hun baby, peuter of kleuter

Gratis, je kunt zo binnenlopen.