Vernieuwde e-books app

Gepubliceerd op: 2 april 2019 12:21

De e-booksapp van de online Bibliotheek is per 2 april vernieuwd. Download meteen de nieuwe versie.

Download de vernieuwde app

Even opnieuw inloggen

Na het updaten moet je opnieuw inloggen.

Dat doe je met je e-mailadres of met je pasnummer. Het inlogscherm staat standaard op 'E-mailadres'. Klik op het onderstreepte 'Pasnummer' om dit aan te passen. Nu kun je inloggen met je pasnummer.

De 3 belangrijkste verbeteringen

1. Nu ook geïllustreerde e-books
    E-books met afbeeldingen komen in de vernieuwde app beter tot hun recht. Deze app is gebouwd om e-books van het type ‘ePub3’ te ondersteunen. Dit is het type waarin prentenboeken en andere geïllustreerde e-books verschijnen.
  2. Nachtstand en sepiastand
    De app heeft twee nieuwe standen: de nachtstand en de sepiastand. Deze maken het lezen prettiger en minder belastend voor de ogen.
  3. Oude problemen zijn verholpen
    De problemen die sommige gebruikers in de oude app hadden, zoals het verschijnen van lege pagina's, zijn verholpen.

Vragen?

Kijk bij de veelgestelde vragen op de website van de online Bibliotheek. Die werken we continu bij.