Uw abonnement in 2018

Gepubliceerd op: 20 november 2017 11:30

Per 1 januari 2018 gelden nieuwe abonnementsprijzen. We hebben de aanpassingen zeer beperkt kunnen houden en de voorwaarden veranderen niet.

• Het Standaard- en het Plusabonnement worden 50 cent duurder.
  • Voor alle overige abonnementen blijft de prijs gelijk.
  • Het lidmaatschap blijft gratis voor alle kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.
  • Ook de overige tarieven en voorwaarden veranderen niet.

De vorige aanpassing van de tarieven was per 1 maart 2017. Gaat uw nieuwe abonnementsperiode in januari of februari in? Dan hebt u voor 2017 nog het tarief van 2016 betaald. U kunt hier de wijzigingen per 1 maart 2017 nalezen.

U kunt meer met uw abonnement

Naast de vertrouwde boeken, films en tijdschriften in onze vestigingen vindt u in de Online Bibliotheek een ruime en veelzijdige digitale collectie:

• In het afgelopen jaar zijn volop e-books bijgekomen in de Online Bibliotheek.
  • Ook de collectie luisterboeken in de LuisterBieb-app is aanzienlijk uitgebreid.
  • De online cursussen voor bibliotheekleden zijn een groot succes. De Bibliotheek blijft deze aanbieden en koopt in 2018 nieuwe cursussen in.
  • Sinds medio 2017 kunnen bibliotheekleden met een leesbeperking gesproken boeken lenen via de bibliotheekservice Passend Lezen.

Het digitale aanbod is gratis voor al onze leden.