Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

Gepubliceerd op: 8 maart 2017 11:26

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis in de Bibliotheek.

Voor auto, bromfiets en motor

Elke maand proberen meer dan 50.000 mensen hun theorie-examen te halen op een van de CBR vestigingen in Nederland, maar ruim de helft hiervan zakt. Bereid je dus goed voor en ga uitgebreid oefenen met de online proefexamens voor auto, bromfiets en motor van Theorie.nl.
Dat is helemaal gratis in de Bibliotheek, zowel op de vaste computers als via het wifi-netwerk. Voor iedereen, ook als je geen lid bent!

Wen aan het examen en leer van je fouten

De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs en sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven. Ze zijn altijd up-to-date.

Net als op het CBR examen krijg je uit alle categorie├źn die je kan verwachten een aantal vragen. Aan het einde krijg je een analyse van je antwoorden. Je ziet wat je fout hebt gedaan en waar je dus nog even aan moet trekken. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt, met steeds weer andere vragen.

Ben je nu in de Bibliotheek?