Spannende Boeken Weken 2019

Gepubliceerd op: 27 mei 2019 14:33

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Zomer! Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droom-bestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Je vakantie begint met boeken!

Boeken zijn onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen.

Spanning is het meest gelezen genre, dat staat deze weken centraal.

Kom langs in de Bibliotheek

Tijd voor thrillers en detectives om uit de kast te komen! We ruimen er in onze vestigingen extra plek voor uit op de displays, zodat je nog makkelijker kunt snuffelen. Kom langs en bezorg jezelf een zinderende zomer van met koffers vol spanning.

Ruilmarkt Spannende Boeken

Haal de bezem door je boekenkast en ruil je 'uitgelezen' spannende boeken om voor die van anderen op de Ruilmarkt in IJsselstein. Dat kan tijdens alle openingsuren van de Bibliotheek, van 1 t/m 21 juni.
Voor Nederlandstalige spannende boeken voor volwassenen.

Vind je volgende boek

De Bibliotheek heeft zo veel om uit te kiezen, Hoe pak je dat aan?
We helpen je graag bij het vinden van een geschikt boek, e-book of luisterboek. Ook via onze website.

Bij Ontdek de collectie staat op een overzichtelijke manier een deel van onze collectie in de schijnwerpers. Kies je genre, snuffel door onze veelzijdige collectie, bekijk de nieuwe boeken en de boekentips. Zo kom je ook wat onbekendere boeken tegen en doe je nieuwe inspiratie op.

Spannende e-books

Geen plek meer in je koffer, toch lekker veel lezen? Met je bibliotheekabonnement leen je gratis e-books.
Hou je van duizelingwekkende plots of keiharde actie?