Dichtbundel Durf & Dromen

Gepubliceerd op: 13 september 2019 12:00

Wethouder Kamstra heeft vanochtend het eerste exemplaar van de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’ in ontvangst genomen. Bekijk de unieke bundel, gemaakt door deelnemers van de Taalinloop.

‘Durf & Dromen’ is een unieke dichtbundel die is geschreven door deelnemers van de Taalinloop Vianen. De bundel bestaat uit korte gedichten en interviews.

De dichtbundel is in het kader van de Week van de Alfabetisering en op initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel samengesteld om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.

Week van de Alfabetisering

Van maandag 9 t/m zondag 15 september 2019 is de Week van de Alfabetisering. Het thema is: DURF! Er is immers veel durf voor nodig om op volwassen leeftijd aan de slag te gaan met beter leren lezen en schrijven. De Bibliotheek helpt daarbij.