Nieuwe online cursussen

Gepubliceerd op: 25 januari 2018 11:35

Vanaf 1 februari staat het vernieuwde online cursusaanbod voor u klaar, met de toppers van vorig jaar en 19 nieuwe cursussen. U kunt er weer gratis twee uitzoeken.

Als lid van een Bibliotheek kunt u elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steekt u altijd wat op. Onze cursussen volgt u in uw eigen tijd en tempo in een online omgeving.

Wat kiest u?

De toppers uit het cursusaanbod van vorig jaar zijn ook dit jaar weer beschikbaar. Bijvoorbeeld digitale fotografie, blind en snel typen, breinleren en populaire vreemde talen.

Nieuw in het aanbod zijn de meer uitgebreide taalcursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wat exotischer kan ook: denk aan een introductiecursus Chinees, Papiaments of Turks. Daarnaast is er een reeks cursussen op het gebied van gezondheid zoals stress, slapen en voeding. Of leer de fijne kneepjes van Word en PowerPoint. 

Extra: cursus van de maand

Als bonus kunt u elke maand een extra cursus volgen. In februari is dat 'Hooggevoeligheid'.

Hebt u weleens de indruk dat u hooggevoelig bent? Dan bent u niet de enige. Tussen de tien en twintig procent van de Nederlanders is extra gevoelig voor prikkels. Deze cursus leert u de signalen van hypersensitiviteit te herkennen. Zo kunt u er praktisch mee omgaan en hooggevoeligheid zelfs in uw voordeel gebruiken.