Heel Nederland Leest over Duurzaamheid

Gepubliceerd op: 23 oktober 2019 11:00

Duurzaamheid is een thema voor iedereen. We beseffen steeds meer dat we duurzamer moeten gaan leven. Maar wat kun je zelf doen om jouw footprint op deze aarde te verkleinen? Hoe kun je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld? Dat staat centraal in de nieuwe landelijke campagne Nederland Leest.

Cadeau van ons voor jou

Deze maand krijg jij als lid van de Bibliotheek het boek Winterbloei van Jan Wolkers cadeau. Dit is een boek vol verhalen over de schoonheid, maar ook de kwetsbaarheid van de natuur. Genoeg stof dus om met elkaar in gesprek te gaan en zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Het boek is op vertoon van de bibliotheekpas af te halen in de Bibliotheek IJsselstein en de Bibliotheek Vianen, zo lang de voorraad strekt.

Zero Waste inspiratielezing in IJsselstein

Wil je zelf aan de slag om je footprint te verkleinen? Kom dan naar de Zero Waste inspiratielezing op 4 november in de Bibliotheek IJsselstein. Meer informatie over deze activiteit lees je hier.

Nederland Leest loopt van 1 t/m 30 november