Hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 24 februari 2020 11:55

Vind je het lastig om online je belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Veel mensen willen graag hulp bij hun belastingaangifte. Geldt dat ook voor jou? Wij helpen je graag op weg.

De hulp is alleen bedoeld voor particulieren. Lees voor de overige voorwaarden de informatie per gemeente.

Cursussen voor de computer

Wil je beter leren omgaan met de websites van de overheid? Volg dan een computercursus bij de Bibliotheek.

• Leren computeren Meer informatie

Wil je leren werken met computers en internet? Een mailtje sturen? Iets kopen of opzoeken op internet? Volg dan een gratis cursus. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Leren computeren

• Websites van de overheid Meer informatie

Wil je meer via het internet regelen? Toeslagen aanvragen? Formulieren invullen of een digiD aanvragen? Volg dan een gratis cursus. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Websites van de overheid