Houten-Schoneveld tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020 14:20

De Bibliotheek in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld is tijdelijk gesloten. Ook de inleverbus naast de voordeur kan voorlopig niet gebruikt worden. Boeken terugbrengen en nieuwe boeken lenen kan wél bij de Bibliotheek in Houten-Centrum.

Waarom?

Door corona en alle maatregelen die daarbij horen zijn er in Houten onvoldoende medewerkers beschikbaar. Daarom moeten wij onze Bibliotheek in Schoneveld tijdelijk sluiten.

Mogelijkheden

Met je bibliotheekpas van de Bibliotheek Lek & IJssel kun je boeken (en andere materialen) lenen en terugbrengen in alle vestigingen. Je bent dus van harte welkom in de Bibliotheek Houten-Centrum.

Weet je al wat je wilt lenen? Kijk dan van te voren in de catalogus op de website of dat boek aanwezig is in Houten-Centrum. Is het daar niet aanwezig? Dan kun je het reserveren uit een andere vestiging. Je krijgt dan bericht wanneer je het kunt ophalen in Houten-Centrum.

Meer weten?

• Bel 085 4835432
  • of kom langs bij in de Bibliotheek Houten-Centrum.