Ontdek de vernieuwde bibliotheek

Gepubliceerd op: 26 april 2018 10:45

De vestiging Houten-Centrum is weer open! Dat vieren we de hele maand mei, met iets leuks voor jou.

Nog geen lid?

Als je in de maand mei in Houten lid wordt, krijg je de eerste 3 maanden GRATIS. Ontdek de voordelen van de Bibliotheek.

Cadeautje voor jou

Kom langs in mei en ontdek de vernieuwde bibliotheek. Er ligt een klein cadeautje voor je klaar, als je een boek (of iets anders) komt lenen. Voor al onze leden.

Voor ieder wat wils

De bibliotheek is de plek waar je heel veel vindt: het mooiste boek, een leuk verhaal, het antwoord op je vraag, belangrijke informatie, nieuwe idee├źn, bijzondere onderwerpen.

Extra aandacht voor de jeugd

Als je binnenkomt in de vernieuwde bibliotheek zie je meteen alle boeken voor de jeugd. Juist in een digitale wereld is het (begrijpend) leren lezen en schrijven belangrijker dan ooit. Daarom zetten we er alles op in om kinderen enthousiast te maken en te houden voor lezen. Voor leesplezier en om 'leeskilometers' te maken.

Welkom!

In de bibliotheek bent je nooit alleen. De bibliotheek is niet alleen een plek om boeken te lenen, maar ook om elkaar te ontmoeten, of samen te studeren. Ook voor de gezelligheid en aanspraak ben je van harte welkom. Tijd om weer te komen!

Vijf voordelen van de Bibliotheek

1. Lenen is goedkoop en duurzaam
    Voor slechts een paar euro per maand heb je toegang tot tienduizenden boeken en andere materialen. Daar kun je ze niet voor kopen in de winkel!
  2. Leen e-books of luisterboeken
    Als bibliotheeklid kun je kiezen uit een grote collectie e-books in de Online Bibliotheek. Geen zin of tijd om te lezen? Laat u dan voorlezen met een boek van de Luisterbieb.
  3. De nieuwste kranten en tijdschriften
    De laatste edities liggen voor je klaar om ter plekke te lezen. Eerdere nummers van tijdschriften kun je ook lenen.
  4. Overal lenen
    Wist je al dat je met je abonnement bij bijna alle openbare bibliotheken in de provincie Utrecht kunt lenen en terugbrengen?
  5. We zijn altijd open
    Online zijn we altijd open. Via Mijn menu en met de gratis app Bibliotheek Wise kun je 24 uur per dag je bibliotheekzaken regelen. Je kunt gewoon thuis op de bank zoeken in de catalogus, reserveren, verlengen of je eigen gegevens aanpassen.