Gratis leesgame Yoleo

Gepubliceerd op: 20 januari 2020 19:28

Yoleo

Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken! Yoleo is gratis voor jeugdleden van de bibliotheek.

Yoleo motiveert kinderen om te lezen

Lezen met Yoleo is makkelijk. De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus. Je kunt zelf lezen of je laten voorlezen. Duizenden kinderen maken al met veel plezier gebruik van Yoleo.

Punten verdienen

In de digitale boekenkast van Yoleo vind je tachtig populaire jeugdboeken. Je bepaalt zelf het lettertype, de -grootte en het leestempo. En luisterend lees je mee. Hoe meer je leest, hoe meer punten je verdient om je virtuele kamer op te pimpen of verder te komen in het spel.

Gratis voor jeugdleden van de bibliotheek

Het enige wat je nodig hebt, is een lidmaatschap en je pasnummer van de bibliotheek. Heb je nog geen bibliotheekabonnement? Geen punt, voor kinderen tot 18 jaar is dat helemaal gratis!