Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 12 maart 2018 13:40

Fit4School, al 3 jaar actief in IJsselstein, gaat nu ook in Vianen huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching geven in de Bibliotheek.

Het concept van Fit4School is 3 jaar geleden door Jacqueline Koster gelanceerd in de Bibliotheek IJsselstein. Het idee is dat leerlingen in een niet-schoolse omgeving hun huiswerk kunnen maken, onder begeleiding van ervaren deskundigen en met alle informatie die ze nodig hebben binnen handbereik.

Fit4School biedt leerlingen van zowel het basis- als voortgezet onderwijs studiecoaching, huiswerkbegeleiding, begeleiding hoogbegaafdheid en bijlessen aan. Daarnaast organiseert Fit4School cursussen en trainingen, zoals programmeertrainingen, 'Brugzaken voor groep 8' en 'Get Ahead in Tweetalig', een voorbereiding op (tweetalig) voortgezet onderwijs.

In IJsselstein heeft inmiddels een groot aantal leerlingen hun weg naar de Bibliotheek in het centrum gevonden. Ook in de Bibliotheek Vianen is nu een ruimte gereserveerd voor leerlingen, vooralsnog op de woensdag- en de donderdagmiddag. Liesbeth van Rooijen van Fit4School is dan te vinden op de eerste etage.

Meer weten?

Kom op woensdag- of donderdagmiddag langs bij Fit4School in de Bibliotheek Vianen (vanaf 14.30 uur) of