Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 24 september 2018 13:40

Steeds meer leerlingen van het middelbaar onderwijs Ă©n de basisschool komen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching naar Fit4School in de bibliotheek.

Leerlingen van het Cals College IJsselstein, Cals Nieuwegein, Oosterlicht Nieuwegein, Oosterlicht Vianen en het Anna van Rijn zijn weer begonnen bij Fit4school. Maar dat niet alleen, ook leerlingen van diverse basisscholen in IJsselstein en Nieuwegein weten de weg naar Fit4School te vinden.

Waarom Fit4School?

De resultaten van onze leerlingen verbeteren daadwerkelijk! Ook zien we meer gemotiveerde leerlingen.
We beschikken over een team van deskundige onderwijskundigen, vakdocenten en studentbegeleiders.
We nemen de tijd voor elke leerling en hebben flexibele openingstijden.

Waarvoor kom je naar Fit4School?

• een rustige plek om huiswerk te maken zonder afleiding
  • een plaats om vragen te stellen bij het maken van het huiswerk
  • vakinhoudelijke ondersteuning voor onder meer Engels, Nederlands, wiskunde, scheikunde, natuurkunde, Frans, Latijn, economie, M&O
  • individuele begeleiding voor verbetering van reken- of taalvaardigheden
  • cito- en examentrainingen
  • versterken van vaardigheden, bivoorbeeld om effectiever te leren, te plannen, timemanagement
  • begeleiding en ervaren docenten met kennis van leerlingen met bijvoorbeeld autisme en ADHD
  • trainingen op diverse gebieden zoals bijvoorbeeld programmeren.

GeĂ¯nteresseerd?

Loop even binnen bij de Bibliotheek IJsselstein en kom langs bij Fit4School op de tweede etage. Leerlingen en ouders zijn altijd van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismaking en intakegesprek.