Vind jij de Gouden Wikkel?

Gepubliceerd op: 26 juni 2019 16:06

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Ben jij de gelukkige winnaar?

Als ouder van een baby ontvang je in het consultatiebureau een waardebon, samen met een welkomstbrief van de burgemeester/wethouder. Met deze bon kun je in de Bibliotheek gratis een BoekStartkoffertje ophalen, met met 2 leuke babyboekjes.  En je krijgt een bibliotheekabonnement voor je baby. Helemaal gratis. Je kunt meteen boekjes uitzoeken en lenen.

Deze zomer maak je kans op een extra verrassing: in enkele BoekStart-koffertjes is een Gouden Wikkel verstopt. Deze Gouden Wikkel ruilen we in de Bibliotheek voor je om in een BoekStart-verrassingspakket.

BoekStart

BoekStart is een landelijk programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken.

BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong (op school) ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterkt bovendien de band tussen ouder en kind.

Baby's houden van boeken

In al onze vestigingen is een speciale BoekStart-afdeling. Daar vind je de mooiste prentenboeken voor je kleintje, zoals voelboekjes, knisperboekjes en zwart-wit boekjes voor kinderen vanaf drie maanden.

Laat je verrassen: baby’s houden van boeken!

Meer weten?