Bestel nu jouw bibliotheeklessen voor het nieuwe schooljaar

Gepubliceerd op: 8 juni 2022 13:44

Als strategisch partner van het onderwijs ondersteunen wij je in jouw groep met onze producten en diensten. En met onze workshops en trainingen vergroten wij je expertise.

Volop keuze

Wil jij volgend schooljaar extra aandacht besteden aan lees- of digitale vaardigheden in jouw groep? Heb je nu al zin in een bezoek aan de bibliotheek?
Reserveer dan onze lessen voor het nieuwe schooljaar. Er is nog volop keuze in data en tijden die het best in jouw rooster passen.

Speciaal voor de onderbouw

Breng prentenboeken tot leven met prachtige vertelplaten, ontdek (tijdens de gratis les) de bibliotheekcollectie met groep 3 en vind samen met jouw leerlingen uit hoe je een robot kunt programmeren. Er is volop keuze voor onderbouwgroepen.

Echt iets voor de middenbouw

Doe een boekensushi, pas creatieve schrijfopdrachten toe bij een boek en ontdek welke gedichten verstopt zijn in de Poëzietas.
Ken jij Het Geheim van de Bieb, wint Team Bibliotheek het van Team Google en vind jij jouw weg in de MediaJungle? Laat je verrassen!

Bovenbouwsuccessen

Wat is een coverquiz, hoe zweven gedichten in de Bibliotheek en hoe maak je een geslaagde boekenvlog?
Ontdek het geheim achter nepnieuws, oefen met zoekstrategieën voor een werkstuk en vind samen de weg in de MediaJungle. Wees er als eerste bij!

Doorgaande lijn Creatief Schrijven

Ontdek onze doorgaande lessenreeks Creatief Schrijven (groep 4 t/m groep 8). Geïnspireerd door boeken en gedichten schrijven jouw leerlingen de mooiste teksten. Schrijf je mee?

Ons aanbod voor leerkrachten en het hele team

In onze webinars maak je kennis met de nieuwste boeken en ontdek je handige werkvormen die je direct kunt inzetten in jouw groep. Heb je vragen over het opbouwen of uitbouwen van jouw schoolbibliotheek? Wij helpen je graag!

Hulp nodig?

Heb je nog geen ervaring in het online reserveren van de bibliotheeklessen? Bekijk dan eerst dit filmpje.
Wil je dat onze leesconsulent tijdens een teamvergadering meteen lessen afspreekt voor de hele school of heb je vragen over de inhoud van de lessen? Stuur een mail naar Team Educatie en we lossen het op.