Podcast van de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 23 april 2019 16:14

Heb je BibliotheekCast, de podcast van de Bibliotheek, al ontdekt? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 5 afleveringen luisteren.

De eerste aflevering gaat over voorlezen. Daarin krijg je tips hoe je fantastisch kunt voorlezen. Want dat is zo veel meer dan een tekst hardop uitspreken!
In de andere podcasts hoor je meer over leesplezier, laaggeletterdheid, nepnieuws en veilig online gaan.

5 afleveringen

1. Tips om nog leuker voor te lezen
  2. Hoe wordt lezen voor kinderen nog leuker?
  3. Hoe ziet je leven eruit als je laaggeletterd bent?
  4. Hoe herken je nepnieuws?
  5. Hoe leer je kinderen wijs omgaan met internet?

Luister de Podcast

We blijven ons vernieuwen

Als Bibliotheek zijn we altijd op zoek naar vernieuwing. Naar nieuwe manieren om onze kennis over onder meer taal, lezen en leesplezier met je te delen. Daarom ontwikkelde de Bibliotheek Zuid-Kennemerland deze podcast, met innovatiesubsidie van de Koninklijke Bibliotheek. Andere Bibliotheken kunnen nieuwe afleveringen toevoegen.

Wij zijn er enthousiast over, jij ook?