Vragen aan UIT in IJsselstein | Tourist info graag per mail

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 11:59

De coronamaatregelen van de Bibliotheek hebben ook gevolgen voor UIT in IJsselstein | Tourist info. Tijdelijk elke vrijdagavond en bij eventueel personeelstekort is de balie gesloten. Vragen stellen kan altijd, per e-mail.

Tijdelijke oplossing

“We doen er alles aan om onze leden en bezoekers zo goed mogelijk en zo vaak mogelijk van dienst te blijven. Maar helaas hebben ook wij te maken met de richtlijnen die vanuit het RIVM worden gegeven: Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis en laat je je testen. Wij zien er bij onze medewerkers en vrijwilligers op toe dat zij deze richtlijnen ook handhaven. Dit heeft gevolgen voor onze personele bezetting. Daardoor zijn wij nu genoodzaakt om op vrijdagavond de deur te sluiten. Waarbij wij benadrukken dat dit een tijdelijke oplossing is. We hebben dagelijks overleg over de stand van zaken. Zodra blijkt dat er weer rek is in de personele bezetting, gaan de deuren ook op vrijdagavond weer open.” Aldus Gert Staal, directeur bestuurder van de Bibliotheek Lek & IJssel. 

Zelfservice

Door personele onderbezetting kan het voorkomen dat de Bibliotheek open is als zelfservicebibliotheek. De balie van UIT in IJsselstein | Tourist info is dan gesloten. 

Stel je vragen zoveel mogelijk per e-mail naar info@uitinijsselstein.nl of kijk voor meer informatie en tips over IJsselstein op www.ijsselstein.nl.