Madelein Kerseboom

Madelein Kerseboom woont in Vianen. In mei 2018 heeft ze haar eerste roman gepubliceerd.

Madelein Kerseboom (1989) is geboren in Alkmaar en opgegroeid in Schagen. Samen met haar vriend woont ze inmiddels al weer vijf jaar in Vianen, waar ze zich echt thuis voelt.

Van kinds af aan wilde wilde Madelein schrijfster worden. Na de PABO heeft ze op de buitenschoolse opvang gewerkt. In Vianen heeft ze vrijwilligerswerk gedaan bij de kleutergroepen van basisschool de Wegwijzer. Door de ziekte van Ménière kan ze niet meer fulltime werken, maar heeft daardoor wel haar droom kunnen verwezenlijken: het schrijven van feelgoodromans. De Hot Daddy List is haar debuut; volgend jaar verschijnt haar tweede boek.

Foto: Hadewych Veys

De Hot Daddy List

Alice werkt met veel plezier als leidster op de buitenschoolse opvang. Ze heeft een leuke kleutergroep en gezellige collega’s: Arie, die op mannen valt en last heeft van bindingsangst, en Kiki, een vrijgevochten vrijgezel. Met z’n drieën bespreken ze veelvuldig hun favoriete onderwerp, de Hot Daddy List, een zelfbedachte ‘lijst’met de leukste papa’s van de bso. Met stip op nummer 1 staat John, de knappe vader van de vierjarige Sara.

Niet alleen in haar werk, maar ook in de relatie met haar vriend Daan is Alice heel gelukkig. Drie jaar geleden is ze ingetrokken in zijn huurappartement in Utrecht en nu zijn ze op zoek naar een koophuis van hen samen. Alice waant zich in een perfecte wereld. Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar leven volledig op z’n kop.

Binnenkort te leen in je Bibliotheek.

Meer weten?