Astrid Willems

Portretfoto van Astrid Willems

Astrid Willems woont in Houten en is auteur, filosoof en illustrator. Ze schreef en illustreerde het boek ‘Flexdenken, overleven in een best ingewikkelde en gegarandeerd onzekere wereld’.

Astrid heeft communicatie, filosofie en beeldende kunst gestudeerd. Ze heeft ruimschootse ervaring in het verzorgen van trainingen en workshops in creatief (flex)denken.

"Ik help mensen (en organisaties) die zich in de veranderende maatschappij opnieuw uitvinden, zodat ze succesvol om kunnen gaan met onzekerheid, onvoorspelbaarheid en flexibiliserende omstandigheden."

Illustratie uit het boek bij het thema 'Durf te falen'

Wat anderen zeggen over het boek Flexdenken:

Erwin Dijkstra: "Dit is het eerste boek dat ik lees dat mijn ervaringen in werk, hoe de wereld verandert en wat ik heb geleerd over hoe bewustzijn werkt combineert in een praktisch handboek."

Jacqueline van't Spijker: "Ik vind het een helder verhaal, met een mooie structuur, en hele praktische vertaling naar het dagelijkse leven en de dagelijkse dingen die je kunt doen om flexer te denken. Ook heb ik erg genoten van je illustraties!"

Vera Hagen: "Voor de controlemensen onder ons, loslaten werkt! Ik ben het boek Flexdenken aan het lezen: dit boek is een aanrader!"

Meer weten?

Lenen en lezen

 • Astrid Willems Flexdenken

  overleven in een best ingewikkelde en gegarandeerd onzekere wereld

  Non-Fictie

  Nederlands, 191 pagina's, BigBusiness"Publishers, Utrecht, 2014

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Flexdenken