Annelies Brems

Annelies Brems

Annelies Brems uit Vianen gebruikt graag humor en zelfspot om zaken te relativeren en het negatieve om te buigen tot iets positiefs. Haar autobiografische boek 'IJzersterk' is daar een mooi voorbeeld van.

Annelies Brems (1970) is getrouwd met Jeroen en stiefmoeder van drie meiden. Zij werkt als IT-specialist en in haar vrije tijd gaat ze bij voorkeur veel en vaak op reis om andere gebieden en culturen te leren kennen.
Als dochter van een militair is zij vaak verhuisd en heeft daardoor geleerd zich steeds opnieuw aan te passen aan nieuwe omgevingen en situaties. 

Haar autobiografische boek ‘IJzersterk’ is vertelt het verhaal van haar zoektocht naar een oplossing voor haar rugklachten. Rugklachten die 24 uur per dag zoveel pijn gaven, dat lopen en slapen bijna onmogelijk waren. Toch werden de klachten lange tijd niet serieus genomen.
In haar boek leest u over haar lange zoektocht naar een oplossing en daarna de lange weg naar herstel.

Nu in 2016, vier jaar later, gaat het nog steeds goed met haar rug, dankzij gedisciplineerd trainen en alles met mate doen.
Hardlopen, springen en extreme sporten zijn geen optie meer, maar u kunt Annelies wel weer wandelend met hond Murphy tegenkomen bij de Lek of rond Vianen, dolgelukkig met de huidige stand van zaken.

Meer weten?

Lenen en lezen