Nieuws IJsselstein

Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Openingstijden zomervakantie

1 juli 2019

Naar de bibliotheek in de zomervakantie? Je bent van harte welkom! Houd wel rekening met aangepaste openingstijden in Houten-Schoneveld. De Bibliotheekpunten in de scholen zijn gesloten.

Bekijk details van Openingstijden zomervakantie

• Vind jij de Gouden Wikkel?

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?

• Tropenrooster op extreem warme dagen

6 juni 2019

Bij extreme temperaturen past de Bibliotheek IJsselstein de openingstijden aan. Bij een verwachte buitentemperatuur van 30 graden of meer is de Bibliotheek alleen ’s ochtends open, tot 13.00 uur.

Bekijk details van Tropenrooster op extreem warme dagen

• Lekker lang lezen in de vakantie

6 juni 2019

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Zaterdagbaantje

29 april 2019

Ben je op zoek naar een betekenisvol en afwisselend zaterdagbaantje? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Bekijk details van Zaterdagbaantje

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila

• Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

14 februari 2019

Mila Heesbeen van De Ark van Noach en Lotte Jonker van De Opstap hebben vandaag de IJsselsteinse voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaan door naar de regiofinale in Vianen.

Bekijk details van Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek