Nieuws IJsselstein

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Zaterdagbaantje

29 april 2019

Ben je op zoek naar een betekenisvol en afwisselend zaterdagbaantje? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Bekijk details van Zaterdagbaantje

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila

• Hulp bij belastingaangifte

25 februari 2019

Vind je het lastig om online je belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

14 februari 2019

Mila Heesbeen van De Ark van Noach en Lotte Jonker van De Opstap hebben vandaag de IJsselsteinse voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaan door naar de regiofinale in Vianen.

Bekijk details van Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

24 september 2018

Steeds meer leerlingen van het middelbaar onderwijs én de basisschool komen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching naar Fit4School in de bibliotheek.

Bekijk details van Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• BoekStart-coach bij het consultatiebureau

21 maart 2018

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau in IJsselstein kennismaken met de BoekStart-coach.

Bekijk details van BoekStart-coach bij het consultatiebureau