Nieuws IJsselstein

Resultaat 1 - 10 (van 38)

• Blijf lezen, digitaal of met de AfhaalBieb

13 januari 2021

Door de verlenging van de lockdown blijven onze vestigingen gesloten t/m 9 februari. In Houten-Centrum, IJsselstein, Leerdam en Vianen is afhalen mogelijk, na insturen van het bestelformulier.

Bekijk details van Blijf lezen, digitaal of met de AfhaalBieb

• De Voorleeswedstrijd gaat door!

12 januari 2021

Wie wordt onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan. Dat kan zo nodig online, dus het gaat zeker door.

Bekijk details van De Voorleeswedstrijd gaat door!

• Bibliotheken weer gesloten

15 december 2020

Al onze vestigingen zijn nu gesloten, tot en met 19 januari. Maar gelukkig kun je online blijven lezen en luisteren. En in het nieuwe jaar gaat de AfhaalBieb weer open.

Bekijk details van Bibliotheken weer gesloten

• IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht

26 november 2020

In januari starten we op Kindcentrum WIJ met het project De Verteltas. Daarvoor zijn nog allerlei materialen nodig, zoals grote lappen stof, wol, garen, knopen, elastiek. Heb je wat over? Doneer het via de bak die vanaf 1 december in de Bibliotheek IJsselstein staat.

Bekijk details van IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht

• 19 november gaan we weer open

18 november 2020

Goed nieuws: op donderdag 19 november mogen wij onze deuren weer openen. Op een veilige manier, net als voor de sluiting. Zien we je gauw weer?

Bekijk details van 19 november gaan we weer open

• Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona

4 november 2020

Vanaf donderdag 5 november zijn we opnieuw een tijdje gesloten, naar verwachting tot en met zaterdag 21 november. Maar online blijven we open! En voor wie niet of lastig digitaal kan lezen, openen we dinsdag 10 november weer de AfhaalBieb.

Bekijk details van Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona

• Rustige uren in de Bibliotheek

15 oktober 2020

In alle vestigingen geldt dat het midden op de dag, tussen 12.00 en 14.00 uur, minder druk is. Alle doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag. Hoor jij tot een kwetsbare groep, vanwege jouw leeftijd of gezondheid? Dan ben jij van harte welkom om juist in die uren de Bibliotheek te bezoeken.

Bekijk details van Rustige uren in de Bibliotheek

• Vragen aan UIT in IJsselstein | Tourist info graag per mail

1 oktober 2020

De coronamaatregelen van de Bibliotheek hebben ook gevolgen voor UIT in IJsselstein | Tourist info. Tijdelijk elke vrijdagavond en bij eventueel personeelstekort is de balie gesloten. Vragen stellen kan altijd, per e-mail.

Bekijk details van Vragen aan UIT in IJsselstein | Tourist info graag per mail

• Extra maatregelen tegen corona

1 oktober 2020

De landelijke coronamaatregelen zijn aangescherpt. Daarom nemen wij ook in de Bibliotheek extra maatregelen.

Bekijk details van Extra maatregelen tegen corona

• Bibliotheken deels gesloten op vrijdagavond

28 september 2020

Met ingang van 2 oktober vervalt tijdelijk de vrijdagavondopening van de Bibliotheek Houten-Centrum, IJsselstein, Leerdam en Vianen. De Bibliotheek is vanaf die datum op vrijdag open tot 17.00 uur. Dit in verband met personele onderbezetting.

Bekijk details van Bibliotheken deels gesloten op vrijdagavond