Nieuws IJsselstein

Resultaat 11 - 20 (van 20)

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

24 september 2018

Steeds meer leerlingen van het middelbaar onderwijs én de basisschool komen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching naar Fit4School in de bibliotheek.

Bekijk details van Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• BoekStart-coach bij het consultatiebureau

21 maart 2018

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau in IJsselstein kennismaken met de BoekStart-coach.

Bekijk details van BoekStart-coach bij het consultatiebureau

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Vrijwilliger gezocht voor activiteiten in de avonduren

19 januari 2018

Wil jij het visitekaartje zijn van de Bibliotheek IJsselstein bij bijeenkomsten buiten openingstijden?

Bekijk details van Vrijwilliger gezocht voor activiteiten in de avonduren

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

11 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat u ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Nieuw: WhatsApp-service

30 augustus 2017

Onze vestigingen in IJsselstein en Vianen zijn vanaf 1 september ook bereikbaar via WhatsApp.

Bekijk details van Nieuw: WhatsApp-service

• Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

8 maart 2017

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

• Taalhuis IJsselstein officieel geopend

8 februari 2017

Zes IJsselsteinse organisaties hebben dinsdag 7 februari in de Bibliotheek Ijsselstein hun handtekening gezet voor samenwerking tegen laaggeletterdheid. Daarmee is het Taalhuis IJsselstein officieel geopend.

Bekijk details van Taalhuis IJsselstein officieel geopend