Nieuws IJsselstein

Resultaat 11 - 16 (van 16)

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Vrijwilliger gezocht voor activiteiten in de avonduren

19 januari 2018

Wil jij het visitekaartje zijn van de Bibliotheek IJsselstein bij bijeenkomsten buiten openingstijden?

Bekijk details van Vrijwilliger gezocht voor activiteiten in de avonduren

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

11 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat u ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Nieuw: WhatsApp-service

30 augustus 2017

Onze vestigingen in IJsselstein en Vianen zijn vanaf 1 september ook bereikbaar via WhatsApp.

Bekijk details van Nieuw: WhatsApp-service

• Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

8 maart 2017

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

• Taalhuis IJsselstein officieel geopend

8 februari 2017

Zes IJsselsteinse organisaties hebben dinsdag 7 februari in de Bibliotheek Ijsselstein hun handtekening gezet voor samenwerking tegen laaggeletterdheid. Daarmee is het Taalhuis IJsselstein officieel geopend.

Bekijk details van Taalhuis IJsselstein officieel geopend