Nieuws IJsselstein

Resultaat 11 - 20 (van 25)

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Zaterdagbaantje

29 april 2019

Ben je op zoek naar een betekenisvol en afwisselend zaterdagbaantje? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Bekijk details van Zaterdagbaantje

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila

• Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

14 februari 2019

Mila Heesbeen van De Ark van Noach en Lotte Jonker van De Opstap hebben vandaag de IJsselsteinse voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaan door naar de regiofinale in Vianen.

Bekijk details van Mila en Lotte winnen IJsselsteinse Voorleeswedstrijd

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

24 september 2018

Steeds meer leerlingen van het middelbaar onderwijs én de basisschool komen voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en studiecoaching naar Fit4School in de bibliotheek.

Bekijk details van Huiswerkbegeleiding en bijles in de Bibliotheek

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• BoekStart-coach bij het consultatiebureau

21 maart 2018

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau in IJsselstein kennismaken met de BoekStart-coach.

Bekijk details van BoekStart-coach bij het consultatiebureau

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger