Nieuws Houten

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Openingstijden rond de feestdagen

27 november 2018

Kom je langs in december? Check onze aangepaste openingstijden rond Kerst en Nieuwjaar.

Bekijk details van Openingstijden rond de feestdagen

• FabLab Houten is verhuisd

15 november 2018

FabLab Houten is per 1 november 2018 verhuisd naar de Krachtfabriek in het voormalige schoolgebouw aan de Dijkhoeve 1 in Houten.

Bekijk details van FabLab Houten is verhuisd

• Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

2 november 2018

Rijnbrink @Work zoekt bibliotheekmedewerkers voor bibliotheken in de regio Lek & IJssel. Het gaat om een flexteam-functie met wisselende werktijden en -plekken.

Bekijk details van Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• Vrijwilliger Digitaal gezocht

23 augustus 2018

Voor de Taalinloop in Houten op maandagavond en/of het Digi-café op dinsdagochtend zijn we op zoek naar enthousiaste digitaal-vrijwilligers.

Bekijk details van Vrijwilliger Digitaal gezocht

• Nieuw: e-bookspreekuur

17 augustus 2018

Woensdag 5 september start in de Bibliotheek Houten-Centrum een wekelijks e-bookspreekuur. Iedereen met vragen over het lenen van e-books kan zo binnenlopen.

Bekijk details van Nieuw: e-bookspreekuur

• Ontdek de vernieuwde bibliotheek

26 april 2018

De vestiging Houten-Centrum is weer open! Dat vieren we de hele maand mei, met iets leuks voor jou.

Bekijk details van Ontdek de vernieuwde bibliotheek

• Taalhuis Houten zoekt coördinatoren

19 maart 2018

Wil jij mede-Houtenaren helpen bij hun (digi)taalontwikkeling? Taalhuis Houten zoekt per direct vrijwillige coördinatoren die talent hebben voor organiseren en coaching.

Bekijk details van Taalhuis Houten zoekt coördinatoren