Nieuws Houten

Resultaat 1 - 10 (van 26)

• Bibliotheken gesloten wegens corona

15 maart 2020

Wij hebben besloten al onze vestigingen te sluiten voor publiek, om verdere verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen. De sluiting geldt in ieder geval tot en met dinsdag 28 april. Maar online blijven we open!

Bekijk details van Bibliotheken gesloten wegens corona

• Hulp bij belastingaangifte

24 februari 2020

Vind je het lastig om online je belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Ivana en Anouk winnen Houtense Voorleeswedstrijd

5 februari 2020

Ivana Marzec van Basisschool Ridderspoor en Anouk Maas van Basisschool De Zevensprong hebben vandaag de Houtense Voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaan door naar de regiofinale in Vianen.

Bekijk details van Ivana en Anouk winnen Houtense Voorleeswedstrijd

• Gratis toegang tot 7400 kranten en tijdschriften

27 januari 2020

De Bibliotheek Lek & IJssel lanceert voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, de gratis tool PressReader. Met PressReader haalt de Bibliotheek meer dan 7400 internationale kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 54 talen in huis.

Bekijk details van Gratis toegang tot 7400 kranten en tijdschriften

• Goed bezig met lezen

20 januari 2020

Wie volgt Mila Heesbeen op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Meer vestigingen in 2020

25 november 2019

Op 1 januari 2020 komen de bibliotheken van Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk bij ons werkgebied. Wat betekent dat voor jou?

Bekijk details van Meer vestigingen in 2020

• Week van de Opvoeding

24 september 2019

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Het thema is 'Hand in hand'.

Bekijk details van Week van de Opvoeding

• Zomerprogramma Huis van Houten

11 juli 2019

Houtenaren hoeven zich niet te vervelen deze zomer. Huis van Houten organiseert een uitgebreid en gevarieerd programma met activiteiten voor alle Houtenaren.

Bekijk details van Zomerprogramma Huis van Houten

• Vind jij de Gouden Wikkel?

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?

• Lekker lang lezen in de vakantie

6 juni 2019

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie