Nieuws Houten

Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Meer vestigingen in 2020

25 november 2019

Op 1 januari 2020 komen de bibliotheken van Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk bij ons werkgebied. Wat betekent dat voor jou?

Bekijk details van Meer vestigingen in 2020

• Week van de Opvoeding

24 september 2019

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Het thema is 'Hand in hand'.

Bekijk details van Week van de Opvoeding

• Zomerprogramma Huis van Houten

11 juli 2019

Houtenaren hoeven zich niet te vervelen deze zomer. Huis van Houten organiseert een uitgebreid en gevarieerd programma met activiteiten voor alle Houtenaren.

Bekijk details van Zomerprogramma Huis van Houten

• Vind jij de Gouden Wikkel?

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?

• Lekker lang lezen in de vakantie

6 juni 2019

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• Marijn Bakker wint Houtense Voorleeswedstrijd

8 februari 2019

Marijn Bakker van De Zevensprong heeft vandaag de Houtense voorleeswedstrijd gewonnen. Ze gaat door naar de regiofinale in Vianen.

Bekijk details van Marijn Bakker wint Houtense Voorleeswedstrijd

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiƫren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• FabLab Houten is verhuisd

15 november 2018

FabLab Houten is per 1 november 2018 verhuisd naar de Krachtfabriek in het voormalige schoolgebouw aan de Dijkhoeve 1 in Houten.

Bekijk details van FabLab Houten is verhuisd