Gezocht: vrijwillige gastvrouwen en gastheren

vrouw met stapel boeken voor boekenkast

voor onze vestigingen in Houten, IJsselstein en Vijfheerenlanden

De Bibliotheek is een belangrijke ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt. Volwassenen en kinderen lezen, spelen, leren, ontmoeten en werken in de bibliotheek. De Bibliotheek is van en voor iedereen en positioneert zich daarmee midden in de samenleving.

Voor de directe dienstverlening aan onze klanten zoeken wij voor onze vestigingen in Houten,  IJsselstein en Vijfheerenlanden

Enthousiaste klantgerichte vrijwillige gastheren en gastvrouwen

voor minimaal twee dagdelen per week

Dit ga je doen

Je ontvangt klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. Je helpt klanten met de zelfbedieningsapparatuur. Je beantwoordt vragen rondom het uitleenproces en je verwijst indien nodig klanten door. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze collecties en voor een gastvrije sfeer in de bibliotheek en je wijst klanten de weg in de bibliotheek.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste en positieve persoon. Je kunt goed samenwerken. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen. Bij voorkeur heb je ervaring met klantcontact. Je hebt affiniteit met de bibliotheek en je wilt je twee dagdelen per week daarvoor inzetten. Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen. Je bent bereid deel te nemen aan het introductieprogramma en verdere scholing.

Dit bieden wij

Een bibliotheek die aan de weg timmert. Een klantgericht en enthousiast team. Een dynamische werkomgeving en een aantrekkelijke, vrijwillige, functie van gastheer, gastvrouw. Je wordt betrokken bij relevant teamoverleg en wij zorgen voor passende scholing.

Enthousiast?

Mail je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van 'vacature gastheer, gastvrouw' naar de vestigingscoördinator van de vestiging waar je wilt werken.
Wil je meer weten? Neem ook dan contact op.

Voor Houten: Joyce Hornikx, Tel: 06 26278800, E-mail: houten@bibliotheeklekijssel.nl

Voor IJsselstein: Ilja Bakker, Tel: 06 38391370, E-mail: iljabakker@bibliotheeklekijssel.nl

Voor Vijfheerenlanden: Hélène Montesant, Tel: 06 83676655, E-mail helenemontesant@bibliotheeklekijssel.nl