Word jij het gezicht van de Bibliotheek Houten?

Zoek jij voor een paar uur per week inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk? Heb je hart voor de bibliotheek? En werk je graag met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

Samen met je collega-vrijwilligers zorg je voor een opgeruimde bibliotheek en een aantrekkelijke presentatie van onze collectie. Verder draag je bij aan een gastvrije sfeer. Je maakt bezoekers wegwijs in de bibliotheek en helpt hen met vragen over ons inlever- en uitleensysteem.

Wie ben jij?

Jij bent open en enthousiast en maakt gemakkelijk contact. Je helpt mensen graag op weg en werkt zelfstandig. Je hebt affiniteit met boeken, films en andere producten en diensten die wij als Bibliotheek leveren. Je beschikt over basiskennis van de computer en bent (minimaal) twee dagdelen per week beschikbaar.

Dit bieden wij:

De Bibliotheek Houten is een dynamische werkomgeving waar altijd wat gebeurt. Er zijn twee vestigingen: Houten-Centrum en Houten-Schoneveld. Je komt te werken in een klantgericht en enthousiast team van vrijwilligers. Jouw inbreng en idee├źn zijn zeer welkom. Twee keer per jaar organiseren we een inspiratiebijeenkomst en jaarlijks maken we een gezellig uitje. En natuurlijk ontvang je een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek Lek & IJssel.

De Bibliotheek Lek & IJssel

De Bibliotheek Lek & IJssel biedt inwoners uit IJsselstein, Houten en Vijf Heerenlanden toegang tot kennis, informatie en cultuur. Wij zijn een open plek waar iedereen welkom is. Wij helpen iedereen het beste uit zichzelf te halen en zorgen voor verbinding. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn pro-actief, zien kansen en willen zichzelf en de Bibliotheek constant verbeteren.

Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger?

Neem dan contact op met Joyce Hornikx of loop gerust even binnen bij de Bibliotheek Houten-Cenrum. Joyce is telefonisch te bereiken op 06-26278800 of per e-mail op joycehornikx@bibliotheeklekijssel.nl. Leuk van je te horen!