Werken bij de Bieb

Kom werken bij de Bibliotheek Lek & IJssel

En laat je verrassen door alles wat wij doen. Op deze pagina vind je alle actuele vacatures. Wil je meer weten over een bepaalde functie? Klik op de vacature van jouw keuze. In de tekst staat wie jouw contactpersoon is.

Tot snel bij ons in de Bibliotheek! 

Senior Medewerker Marcom

Vind jij het leuk om een gedreven team aan te sturen, kaders neer te zetten en strategie af te wisselen met uitvoerende taken? En ben je een kei in plannen?

Reageer dan snel!

Medewerker Marcom (16-20 uur)

Steek jij graag je handen uit de mouwen met uiteenlopende communicatiewerkzaamheden en vind je het leuk om met content aan de slag te zijn?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Facility Management

Ben jij een kanjer in Facility Management? Draai jij je handen niet om voor ICT gerelateerde vraagstukken? En vind je het leuk om op meerdere locaties te werken?

Lees dan verder!

Lees- en Mediaconsulent

Ben jij een enthousiaste interim professional die ons team Educatie Jeugd tijdelijk komt versterken om het (voor)lezen te stimuleren?

Reageer dan snel en start op korte termijn.

Gezocht: vrijwilligers VoorleesExpress

De VoorleesExpress zoekt voorlezers in Leerdam, Vianen, Houten en IJsselstein en een coördinator in Vianen en Leerdam. Vind jij het leuk om voor te lezen en gezinnen met kinderen te helpen om op die manier beter Nederlands te leren praten?

Bekijk hier de vacature


Word vrijwilliger in jouw Bibliotheek

De Bibliotheek is een belangrijke ontmoetingsplek. Dankzij onze vrijwilligers worden er kinderen voorgelezen, boeken uitgeleend, activiteiten georganiseerd, digitale vaardigheden verbeterd en wordt er taalhulp gegeven.


Stageplaatsen

We bieden regelmatig stageplaatsen aan voor maatschappelijke stage. Maar ook MBO-studenten van uiteenlopende studierichtingen zijn welkom. Heb je interesse in een stage bij de Bibliotheek?

Stuur een berichtje via het contactformulier.