Werken bij de Bieb

Kom werken bij de Bibliotheek Lek & IJssel

En laat je verrassen door alles wat wij doen. Op deze pagina vind je alle actuele vacatures. Wil je meer weten over een bepaalde functie? Klik op de vacature van jouw keuze. In de tekst staat wie jouw contactpersoon is.

Tot snel bij ons in de Bibliotheek! 

Assistent Coördinator Houten

Vind jij het leuk om het visitekaartje te zijn van onze Bibliotheekvestigingen in Houten? Ben jij flexibel, stressbestendig en resultaatgericht? En wil je klanten en bezoekers van de Bibliotheek helpen en inspireren? 

Dan is deze job iets voor jou!

Gezocht: vrijwilligers VoorleesExpress

De VoorleesExpress zoekt voorlezers in Leerdam, Vianen, Houten en IJsselstein en een coördinator in Vianen en Leerdam. Vind jij het leuk om voor te lezen en gezinnen met kinderen te helpen om op die manier beter Nederlands te leren praten?

Bekijk hier de vacature


Word vrijwilliger in jouw Bibliotheek

De Bibliotheek is een belangrijke ontmoetingsplek. Dankzij onze vrijwilligers worden er kinderen voorgelezen, boeken uitgeleend, activiteiten georganiseerd, digitale vaardigheden verbeterd en wordt er taalhulp gegeven.


Stageplaatsen

We bieden regelmatig stageplaatsen aan voor maatschappelijke stage. Maar ook MBO-studenten van uiteenlopende studierichtingen zijn welkom. Heb je interesse in een stage bij de Bibliotheek?

Stuur een berichtje via het contactformulier.