Webinar De band met je kind na een scheiding

6 oktober 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Welke patronen heb jij in de relatie met jullie kind? Hoe kun je actief aandacht besteden aan het verbeteren van de band, juist na een scheiding? Dit en meer komt aan de orde in deze gratis online workshop.

De Bibliotheek IJsselstein is een van de partners in de organisatie van de Week van de Opvoeding in IJsselstein. Daarom nodigen wij jou van harte uit om dit webinar te volgen.

  • Woensdag 6 oktober van 20.00 tot 21.00 uur
  • Door: Marlon Dijkhuizen van Brasa en Child First
  • Voor: Ouders die te maken hebben (gehad) met een scheidingssituatie
  • Locatie: Online (link volgt na aanmelding)  

Meld je aan

Stuur een e-mail naar jeugdpreventie.sdebie@stichting-pulse.nl

Over het webinar

Als ouder ken jij je kind het best, in deze workshop zal je dus niet leren hoe jij de beste ouder moet zijn. Dat ben je namelijk al, en wat weet ik nou van jullie kind?
Wat je wel gaat leren is dat iedereen een eigen manier heeft om waardering naar elkaar te uiten. Om getroost te willen worden. Om zich geliefd te voelen. Ieder kind en iedere ouder. Waar de één houdt van knuffelen, heeft de ander meer behoefte aan een goed gesprek. Maar hoe weet je nou wie, waar, wanneer en wat? En als je kinderen ouder worden, verandert dan die behoefte? Willen ze niet meer op schoot?

Welke patronen heb jij in de relatie met jullie kind en hoe kun je actief aandacht besteden aan het verbeteren van de band? Juist in een scheidingssituatie. Hoe kun je 1 op 1 iets bereiken met het kind, ongeacht het gedrag van de andere ouder? Hoe kun je daar op leren focussen?
Dit en meer wordt besproken in de interactieve online workshop in de Week van de Opvoeding. Met ouders wordt aan de slag gegaan om de band met hun kinderen te verbeteren, met voorbeelden uit de praktijk.