Webinar voor ouders: Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?

11 november 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je kinderen in het voortgezet onderwijs? Meld je dan aan voor dit webinar. Je ontvangt praktische tips om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren!

  • Wat: Een webinar met praktische tips over het mediagebruik van jongeren in het voortgezet onderwijs
  • Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 12 en 18 jaar
  • Wanneer: Donderdag 11 november 2021 van 20.00 - 21.00 uur
  • Hoe: Online webinar

Meld je aan

Klik op de orankje knop hieronder en bestel een 'kaartje'. Je ontvangt dan een e-mail. Daarin staat de link naar de online bijeenkomst.
Klik meteen op deze link om hem te activeren en bewaar hem voor gebruik op 11 november om 20.00 uur.

Jongeren, internet en opvoeden #hoedan?

In deze webinar neemt Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media, je in vogelvlucht mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk. Wat doen jongeren online? En wat doet dat met hen? Je krijgt praktische inzichten en opvoedingstips . Over schermtijd, gamen, online seksualiteit, cyberpesten. En hoe houd je alles in balans?

Over Jacqueline Kleijer

Jacqueline Kleijer werkt Bureau Jeugd & Media. Voor dit bureau geeft ze gastlessen, ouderavonden en trainingen aan professionals over mediawijsheid. Haar expertise is (online) seksualiteit, identiteit en beïnvloeding. Ze heeft een achtergrond in therapeutische jeugdhulp en als intensief ambulante gezinswerker. Jacqueline wordt ook regelmatig gevraagd in adviestrajecten voor scholen en gemeentes. En ze studeert ethiek.

Week van de Mediawijsheid

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Week van de Mediawijsheid, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.