Vrijwilligersmarkt

11 oktober 2019, van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

De periode na de zomervakantie is voor veel mensen een goed moment om zich te oriƫnteren op vrijwilligerswerk. Geldt dat ook voor jou? Kom langs op de vrijwiligersmarkt.

Heb je mogelijk interesse in het doen van vrijwilligerswerk, maar weet je nog niet bij wie je dat wil doen? Dan is dit een uitgelezen kans:

• Verschillende maatschappelijke organisaties uit IJsselstein nemen deel aan de markt, verspreid over de 2 verdiepingen van de bibliotheek.
  • Maak kennis met de organisaties en hun coƶrdinatoren.
  • Ontdek voor welke vacatures momenteel vrijwilligers worden gezocht.

De markt wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale IJsselstein. Zij zetten zich in voor alle vrijwilligersorganisaties in IJsselstein en voor alle IJsselsteinse burgers die vrijwilligerswerk verrichten of willen gaan verrichten. Ze brengen vraag en aanbod bij elkaar.