Nationale Voorleesdagen: Extra Boekstart Voorleespret in Vianen

1 februari 2023, van 10:30 tot 11:15 | de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom luisteren naar het leuke verhaal 'Naar de kapper is een feest' dat voorgelezen wordt door kinderkapper én schrijfster van het boek Denise Edwards. Voor kinderen van 2-4 jaar.

Over het boek

Gaat jouw kind voor het eerst naar de kapper? Dat kan een spannende ervaring zijn. Gelukkig is daar Finn, die de jonge lezers meeneemt op avontuur naar de super kapper…

Extra BoekStart Voorleespret

  • Woensdag 1 februari 2023 van 10.30 - 11.15 uur
  • Voor kinderen van 2-4 jaar
  • Gratis toegang
  • Aanmelden is niet nodig

Over Denise Edwards

Denise Edwards, geboren in 1985, runt sinds 2005 de succesvolle kapsalon Coccinelli in hartje Vianen. Dagelijks komt ze in contact met kinderen, zowel in haar kapsalon als thuis. Waar haar drie kinderen, Jairo, Jermain en Jeméa, met smart op haar wachten.

Tijdens de lockdown begon er toch wat te kriebelen… Denise vond namelijk nergens stijlvolle, eigentijdse voorleesboekjes met waardevolle inhoud op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dus nam ze het heft in eigen handen en kwam het label Djadja van de grond. Haar doel: droomboekjes ontwikkelen voor baby, kind én ouder. Boekjes met een hippe uitstraling, die passen bij de trends van nu. Een echte eyecatcher voor zowel in de kinderkamer als in de woonkamer!

Ga naar djadja.nl