Voorlezen in Houten-Schoneveld

15 november 2017, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Houten-Schoneveld

Kosten: Gratis

Alle kinderen van 4-6 jaar zijn welkom om te komen luisteren naar het verhaal 'Olifantensoep'.

Alle kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn van harte welkom in de Bibliotheek om te komen luisteren naar spannende, betoverende, lachwekkende en wonderbaarlijke verhalen. Dit keer lezen we over zwemmen.

In Bibliotheek Houten-Schoneveld is er elke derde woensdag van de maand voorlezen van 15.00 - 16.00 uur.

Kom je ook?

We lezen voor uit:

• Olifantensoep

Dieter Schubert, Ingrid Schubert

Om uit een depressie te komen vraagt een muis al zijn vrienden iets lekkers mee te brengen. Samen vangen ze een vette olifant om soep van te koken. Prentenboek met paginagrote komische illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Fictie, Kinderboek

Nederlands, [26] p, Lemniscaat, Rotterdam, 2009

Gedrukt boek

Bekijk details van Olifantensoep

Voorlezen maakt van kleintjes grote lezers

Neem eens een kijkje op onze themapagina Voorlezen. U vindt er onder meer voorleestips, een online voorleescursus, VoorleesTV en de complete voorleesagenda.