Voorleesfeest 'De grote vijf'

25 augustus 2020, van 13:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Houten-Schoneveld

Kosten: Gratis

Moppereend - Vind het boek in onze catalogus

Gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 2-6 jaar.

Dani gaat bij zijn opa logeren. Bij opa hangen mooie schilderijen uit zijn geboorteland. Op één schilderij staan vijf dieren afgebeeld. Opa vertelt elke dag over een van de vijf dieren en Dani moet dan raden over welk dier het gaat.

Samen met het Houtens Muziek Collectief blazen we dit verhaal letterlijk tot leven. En jouw peuter of kleuter mag meedoen!

Wat gaan we doen?

Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het prentenboek ‘De grote vijf’ van Bella Makatini. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek.

Het is een feestje, dus de kinderen gaan zelf ook muziek maken.

Kom je ook?

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum of mail* naar houten@bibliotheeklekijssel.nl.
Dat kan vanaf vrijdag 14 augustus. Op = op, dus wees er snel bij.
Er is plek voor 25 kinderen van 2 tot 6 jaar. Door de coronamaatregelen kunnen er dit keer maximaal 12 ouders of andere begeleiders bij aanwezig zijn.

*Alleen e-mails ontvangen vanaf 14 augustus 9.00 uur nemen wij in behandeling. Zo heeft iedereen een eerlijke kans op een kaartje.

Heb je een Bip-paspoort?

Zomerlezen met Bip

Neem het mee, je krijgt een stempel!

Leen het prentenboek en lees er ook thuis uit voor

• Bella Makatini De grote vijf

Dani gaat bij zijn opa logeren. Bij opa hangen mooie schilderijen uit zijn geboorteland. Op één schilderij staan vijf dieren afgebeeld. Opa vertelt elke dag over een van de vijf dieren. Prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Kinderboek, Fictie, Dierenleven

Nederlands, 26 ongenummerde pagina's, Clavis, Amsterdam, 2018

Gedrukt boek

Bekijk details van De grote vijf

Het Houtens Muziek Collectief

Het Houtens Muziek Collectief bestaat 20 jaar en viert dat graag samen met de Bibliotheek. Heb je interesse in de cursus 'Muziek op Schoot'? Kijk op hun website.