Voorleesfeest 'Rupsje Nooitgenoeg'

27 juni 2019, van 15:00 tot 15:45 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Mijnheer Eekhoorn en de eerste sneeuw - Vind het boek in onze catalogus

Gratis voorleesfeest voor kinderen van 2-6 jaar, met hun ouders. Luister en doe mee met het verhaal, voorgelezen door voorleeskampioen Marijn Bakker. Praat mee over gezond eten en smul net als Rupsje Nooitgenoeg van lekkere hapjes.

Op de foto zie je Marijn Bakker met het extra grote voorleesboek.

Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt...

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Wist je dat? Rupsje Nooitgenoeg werd 50 jaar geleden, in 1969, bedacht en en gemaakt door Eric Carle.
Het verhaal gaat al drie generaties mee, is in 65 talen vertaald en er zijn ruim 50 miljoen boeken van verkocht. Tijd voor een feestje!

Wat gaan we doen?

Het verhaal wordt voorgelezen door iemand die dat supergoed kan: Marijn Bakker, de voorleeskampioen van Houten dit jaar. De kinderen kunnen meedoen, zich helemaal inleven en net als Rupsje Nooitgenoeg proeven en smullen van allerlei lekkers. Het Koffieatelier van Reinaerde maakt daarvoor heerlijke fruitspiesjes.

Wat is gezond eten? Daarover praten we met de ouders gezellig na. Stel je vragen aan de deskundige van de GGD regio Utrecht.

Kom je ook?

Je bent van harte welkom!

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum.
Dat kan vanaf vanaf zaterdag 22 juni.
Op = op, dus wees er snel bij.
Er is plek voor 20 kinderen van 2 tot 6 jaar en hun ouders.

Alvast kennismaken met het boek?

Kijk en luister op VoorleesTV: