Voorleesfeest 'De kleine walvis'

12 september 2019, van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

De kleine walvis - Vind het boek in onze catalogus

Gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 2-4 jaar, met hun ouders.

Boy woont aan zee met zijn vader en zes katten. Boys vader werkt als visser en is meestal de hele dag weg, waardoor Boy zich vaak eenzaam voelt. Als na een storm een kleine walvis aanspoelt, neemt hij die mee naar huis om in het geheim voor hem te zorgen. Eindelijk heeft hij een vriendje! Maar... walvissen kunnen toch niet wonen in een badkuip?

Samen met het Houtens Muziek Collectief blazen we dit verhaal letterlijk tot leven. En jouw peuter of kleuter mag meedoen!

Wat gaan we doen?

Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het prentenboek  ‘De kleine walvis’ van Benji Davies. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek.

Het is een feestje, dus de kinderen gaan zelf ook muziek maken.

Kom je ook?

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum.
Dat kan vanaf vanaf zaterdag 7 september.
Op = op, dus wees er snel bij.
Er is plek voor 25 kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders.

Het Houtens Muziek Collectief

Het Houtens Muziek Collectief bestaat 20 jaar en viert dat graag samen met de Bibliotheek. Heb je interesse in de cursus 'Muziek op Schoot'? Kijk op hun website.