Jubileum-taalwandeling in IJsselstein

7 februari 2022, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op maandag 7 februari viert Taalhuis IJsselstein haar vijfjarig bestaan met een taalwandeling door IJsselstein. Wandel ook mee!

Jubileum

Op 7 februari 2017 werden de handtekeningen gezet en zag Taalhuis IJsselstein het licht. Sinds die datum hebben we al veel deelnemers (verder) op weg geholpen met het verbeteren van hun taal- en digitale vaardigheden. Dat willen we graag vieren!

Taalwandeling

Ons eerste lustrum vieren we met een taalwandeling door IJsselstein. Zo kunnen belangstellenden eens vrijblijvend ervaren hoe het is om iemand te helpen met zijn of haar taalvaardigheden. Door tijdens een ontspannen wandeling met elkaar te praten, werkt de deelnemer op laagdrempelige wijze aan zijn of haar spreekvaardigheid en woordenschat. Koppels krijgen een rugzakje mee met de route, een Wandelwaaier en iets lekkers. De Wandelwaaier geeft inspiratie en tips voor een gesprek onderweg. De Taalwandeling is van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur (wijzigingen voorbehouden).

Meedoen?

Wil je meer informatie of je aanmelden? Bel dan naar Mohammed el Maghraoui, Coördinator van Taalhuis IJsselstein op 06 13357302 of mail naar ijsselstein@taalhuislekstroom.nl.

Meer over Taalhuis IJsselstein

Het Taalhuis IJsselstein is er voor alle inwoners met een taalvraag. Iedereen kan aan de slag met lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal. Het Taalhuis is er ook voor iedereen die handiger wil worden met de computer, internet en de digitale overheid. Er zijn cursussen, computers om te oefenen, les- en leesboeken, oefenmateriaal en andere hulpmiddelen. In het Taalhuis ontmoeten mensen elkaar. Mensen die willen leren en mensen die hen daarbij helpen.