Spelen met L.E.T.T.E.R.S.

12 september 2019, van 15:30 tot 16:15 | de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

Een gezellige middag met voorlezen en spelletjes, voor kinderen van 6-8 jaar met hun (groot)ouders. Alles draait om letters!

• We beginnen met voorlezen en luisteren naar de avonturen van Meester Max en zijn klas, uit de boeken van Rindert Kromhout.
    Daar praten we samen over door.
  • Daarna gaan we spelletjes doen met letters en woorden.
    Het is ook een wedstrijd: je kunt een mooie prijs winnen.

Kom je ook?

Meedoen is gratis. Meld je wel even aan. Dat in de Bibliotheek of per e-mail aan vianen@bibliotheeklekijssel.nl.

Ook om thuis voor te lezen

• Het grote boek van Meester Max

Rindert Kromhout

Bundel verhalen over meester Max die invalt in groep twee. In zijn klas is het een dolle boel. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.

Gedrukt boek

Bekijk details van Het grote boek van Meester Max

Leuke boeken over letters

Week van de Alfabetisering

Van maandag 9 t/m zondag 15 september 2019 is de Week van de Alfabetisering. Het thema is: DURF! Er is immers veel durf voor nodig om op volwassen leeftijd aan de slag te gaan met beter leren lezen en schrijven. De Bibliotheek helpt daarbij. Met deze week volop activiteiten waarin taal centraal staat.